Bútorok gyermekek
Gyermekek Magyarországról 24

Kiváló minőségű anyagokból August 20, 2016

Stabilitást. A legfontosabb dolog – a biztonság! Ezért, ha vásárol egy etetőszéket feltétlenül inog egyik oldalról a másikra, és azt is csinálni, hogy a push – gyermek 1,5-2 év (és etetőszéket gyakran tervezték gyermekek 3 éves) nyom egy csomó, és képes kanyarban is nagyon jó, és Ő nem kap fordulni a szék, vagy ül, vagy a mellette álló. Ezen kívül minden gyermek egy bizonyos korban megpróbálja megmászni a saját széket, és ő (szék) feladata -, hogy ne essenek időben.

Kiváló minőségű anyagokból. Amellett, hogy a vizuális és tapintási érzetek bizonyítvány szükséges! Minden gyermek termékek kell tenni a nem mérgező kiváló minőségű anyagokból (természetes vagy nem), és igazolni kell. Ha egy összecsukható szék – próbáld többször megállapítani, nyissa ki, és nézd meg a viselkedését az összekötő elemekre. Ügyeljünk arra, hogy milyen egyszerű, hogy kapcsolja ki a kereket, és szilárdan rögzül fékek. Ne légy lusta, hogy üljön le, és próbálja meg eltávolítani a zárat a kerekek – a baba, amikor tanulni járni, elsősorban az érdekli elérhető vele kerekek.

8

Az a képesség, hogy gyorsan mossa a széket. Felhívjuk figyelmét, ahonnan teljesítette az ülést, hogy mennyire könnyű tisztítható, gyorsan eltávolítani maga a táblázat – Vigyázni kell lennie a legmagasabb szinten! Az is nagyon hasznos, ha az üléshuzat lehet mosni a gépet.

Biztonsági övek és jumper lábai között. Kell lenniük bármilyen mintázatban! A gyerekek nagyon mozgékony és rugalmas, és meg kell szokni, hogy a biztonsági öv használata minden alkalommal egy széken – meglepő, de a baba néha csak néhány másodpercnyi ideje, hogy a székből. És persze, a több érintkezési pont övek – a kényelmesebb és biztonságosabb baba. A hidat a lábak – további akadályt jelent a “csúszás” le a gyereket.

Categories: Uncategorized