Bútorok gyermekek
Gyermekek Magyarországról 24

Kevés választhatja a gyermekek vidám tapéta és vicces lámpák August 19, 2016

Kevés választhatja a gyermekek vidám tapéta és vicces lámpák. Először is szükség van, hogy ez a szoba tiszta.

Évente mintegy ezer új vegyi anyag jelenik meg a világban. Milyen hatással van a gyermekek egészségére csokor fenol, sztirol, formaldehid és más illékony “örömöket”, hogy árad a festékek, lakkok és kárpitok lakberendezési, nem hiszem, jobb. Ehelyett gondolni, hogyan kell felépíteni egy biztonságos óvoda.
detsk40
Az ok a gyermekkori asztma gyakran egy felújítás.

Vissza a tartalomhoz
A legmagasabb szinten

Válassza ki a különleges anyagok. Persze, ha nem vesz egy gyerek olcsó linóleum forgalomba vagy bútorok forgácslap. De itt kezdődik a régió árnyalatokat. Tegyük fel, hogy megvásárolja a festék egy nagy szaküzlet. Minden, ami eladott egy biztonsági tanúsítványt. De ha elmondod az eladónak, hogy szükség van az anyagok a gyerekszobában, ő hagyja cserben a polcokon, ahol festéket, minősített gyermekek és egészségügyi intézmények. Ez a következő szint a környezeti tisztaság. Ideális esetben meg kell használni ezeket az anyagokat a javítás az egész lakás – a gyermekek után az élet nem korlátozódik egy szobában.
Mi javítás újra?
Környezetvédelmi szempontból káros anyagok és bútorok is okozhat a gyermek fájdalom és duzzanat a torokban, gyakori megfázás, krónikus hörghurut és középfülgyulladás, valamint fejfájás, hányinger, ingerlékenység, rossz alvás. Ha ezeket a betegségeket gyermek volt javítás után, lehet, hogy azért, mert ott van.

Vissza a tartalomhoz
Lassú és egyenletes nyer, hogy jobb lesz

Fejezd be a javítás legalább két hétig, de jobb – egy hónappal a megjelenése előtt a gyermek vagy a visszatérés az országból. Higiéniai tanúsítvány bútorok és anyagok garantálja nekik éles reakciókat. Azonban, ha ugyanabban a szobában találkozik 5-10 új elemek (anyagok) még tanúsítványok – Gyermekbiztonsági megkérdőjelezhető, mert az összes tapéta, lambéria, mész meglehetősen intenzív szagokat, keveredés, ezek a szagok nem adnak a legtöbb egészséges csokrot. Ezen kívül, van egyéni érzékenység különböző vegyszerek.

Ezért nem lehet csak úgy futni a gyermek a felújított és újra berendezett gyerekszobába. A szoba legyen “állni.”
biztonsági törvények
Hogy helyrehozza a gyermekek után válnak egészséges volt, mint előtte, hogy tartsa néhány szabályt:

A szex jobb, hogy ki a fa és a fedett természetes öntött alapján méhviasz és az íny gyanta.
Papír tapéta előnyt élveznek vinyl, ahogy “lélegezni”. Ragasztás őket kívánatos a régi vágású módon – a paszta. Ésszerűbb festeni a falakat speciális ártalmatlan festékkel, hitelesített gyermekgondozási.
Új bútor, válassza csak természetes fa, akár lakkozott, – saját színe lakk.
Egy gyermek szobájában kell csak ezek a játékok, ahol ő játszik. Ami a többit illeti, megtalálja a helyét a házban, de nem a gyerekszobában. Meg kell őket rendszeresen tisztítani és szellőztetni, akkor is, ha a gyerekek nem használják őket.

Categories: Uncategorized