Bútorok gyermekek
Gyermekek Magyarországról 24

Besorolás ceruzák January 19, 2016

Különösen a kisgyermekek a boltokban értékesített tollak, hogy a testén van egy bemélyedés, amely segít a baba helyzetbe az ujjak. Így a fogantyú lesz egy jó asszisztens a tanulás tartani egy íróeszköz. Ez viszont alkotnak egy gyönyörű kézírással.

Besorolás ceruzák

domovyk.com.ua_487_2

Fából készült színes ceruzák – ceruzák ismeri mindenki gyermekkora óta. Ezek közé tartozik a fából készült hajótest és az ólom. A ház fenyőből, Hárs, cédrus és más fák.
A színpaletta széles skáláját – 6-120 színeket. Ezek ceruzák lehet használni a gyermekek óvodai és iskolai korú. Ezek biztonságos és környezetbarát.

Ceruzák – tökéletes kis művészek. Anyaguk természetes viasz. A rudat egy világos színű stabil. Ezek ceruza használata biztonságos. Nem hagy gyermek fotelek foltot a kezét. Könnyen kihegyezett. És akkor is, ha a baba lesz rág meg, hogy semmi komoly nem történt vele. Ceruzák akkor felhívni papír, karton, fa felületek. De nem alkalmas a rajz fényes papírra.

Akvarell ceruza – Rajz kiegészítők, amelyek egyesítik a akvarell és színes ceruza. Használja őket nagyon egyszerű: rajz kész ceruzával, majd megy át egy kefével és nedves lesz akvarell.

Műanyag tollak – ceruzák nehezebb viasz “testvérek”, és nem olyan fényes. Ajánlottak az 5 év. Miután a gyermek megtanulta használni zsírkréta. Húzott vonal, műanyag ceruza, vékonyabb, pontos vázlatot. Az ereje nem rosszabb, mint egy ceruza. Könnyen kihegyezett, és törlik radír.

Besorolás markerek

Markerek nem használhatják gyermekek akár három évig. Között az ilyen típusú Chancery van osztva négy fő típusa.

Markerek víz alapú. Ilyen markerek készülnek speciális technológiával, és van egy széles színválaszték. Ezek nem mérgező, és ezért biztonságos a gyermekek számára. Ők is kevés, vagy nincs szaga, könnyen lemosható a kézről, és mossa ki a ruhát. Azoknak a gyermekeknek, különösen a kicsik, víz alapú markerek a legjobb és legbiztonságosabb megoldás.

Alkohol alapú toll. Vonalkód okozott olyan filctollal, gyorsan szárad. Ezek a markerek nem azt jelentette, kisgyermekek és lehet egy éles szaga.

Markerek textíliák – használják a szöveten nyomtatásra, amely széles területen a kreativitás a gyermek. Száradás után ezek a számok nem elégedett ezzel a tartalommal.

Markerek – alkohol alapú markerek vastagabb tip, mint egy hagyományos tollat.
Úgy tervezték, festés felületek, mint a festőállványok gyermek fotelek, textil, üveg és így tovább. A színösszeállítás nem túl változatos. A kisgyermekek kezeli kényelmetlen tartani.

Mit kell keresni, ha vásárol tollak, ceruzák, filctollak a gyermek

Menteni a vásárlás nem szükséges. Írószerek nem károsítja az egészséget a babának. Ha egy elem egy éles szaga, akkor meg kell tagadniuk az ilyen termékek vásárlásához;
A legjobb módja annak, hogy vásárolni irodaszerek orosz és az európai gyártók. A termelés a kínai vállalkozásoknak meg kell szüntetni;
Ellenőrizze tollak, ceruzák, filctollak, gyermek fotelek közvetlenül a boltban;
Ne habozzon, hogy nyissa ki a kupakot íróeszközök, hogy ellenőrizze a szagot és a megjelenést;
Fogantyúk ne legyen túl vékony vagy vastag, mivel ezek a kiegészítők egyaránt kényelmetlen a gyermekek kezét, és az írás a gyermek meg kell tölteni extra erőfeszítést;
Ceruzák válasszon egy megvastagodott puha ceruzával. Ezzel a ceruzabél papíron marad fényes és tiszta nyoma, erőlködés nélkül az a része, gyermekek kezébe. Puha ceruzával nem karcolja a papír és ritkán tör;
Az iskolák az ideális választás – mechanikus ceruzák, mivel nem igényel élesítés. Ezek egyszerű és könnyen használható;
Design irodaszerek nagyon fontos a gyermek számára. Gyermek pszichológusok azt mondják, hogy ha egy gyerek, mint az írás, ez képezi majd a pozitív hozzáállás az iskolába gyermek fotelek, és jó eredményeket;
Figyelmesen olvassa el a címkét a csomagoláson. Talán nem lesz hivatkozások korhatárok;
A hely, ahol Ön vásárol, az is fontos. Elsősorban a szaküzletekben, nem pedig az értékesítés vagy a standokon.

Categories: Uncategorized