Bútorok gyermekek
Gyermekek Magyarországról 24

Ha van egy gyermek a családban November 19, 2015

Ha van egy gyermek a családban, a szülők megtapasztalják az öröm, a boldogság, eufória egyszerűen abból a tényből, annak előfordulása. A gyerek növekszik. Az idősebb férfi lesz, annál több kérdést a neveltetése előtt álló fiatal szülők. Az egyik ilyen “Hogyan segíti a gyermek megtanul szeretni?”
Hány évesen és hogyan kezdenek csepegtetni a szeretet a tanulás?

baby-and-laughter

Kezdve 2-3 év, meg lehet kezdeni, miközben a gyerek a minősége a felajánlott természet – a kíváncsiság. Ez az alapja a tanulás szeretete, a tudás.

Több lehetőség is van, hogy segítsen csepegtetni a tanulás szeretete:

– Könyvek. Nem lehet szeretni, amit nem csinál anyu és apu. Csepegtetni egy szerelmes az olvasás csak akkor lehetséges, olvassák könyveit. Kezdje az egyszerű rímek, mivel az idős nő gyereket add mese történeteket. Olvassa mindig érzelmileg. Az egyetlen módja, hogy érdekli a gyermeket.

– Vita az újat. Érdekel az a gyermek véleményét bizonyos eseményekről, incidensek a mindennapi élet, figyelj rá. Kérd meg, hogy miért gondolja egyébként. Tedd meg alaposan, nem “push”. Ez megtanítja a gyermeket, félelem nélkül és habozás, hogy kifejtsék véleményüket, és a logikus gondolkodásra.

– Játékok. Játssz a gyermek a különböző oktatási játékok. Három évvel a baba, akkor hiszem, te és ők találták meg a puzzle, hogy fut már a kutyák, hogy nevezze meg a színét elhaladó autók. Egy idősebb gyermek, akkor elkezd játszani dáma, majd a sakk. Meg lehet próbálni egy lenyűgöző élmény, amely a helyszínen http://bontoy.com.ua/catalog/nabory-dlya-opytov/.

– Függetlenség. Lehető legrövidebb időn belül, hogy a babát nem egyszerű lépéseket: Hámozzuk meg banán, galamb takarmány. Amikor a gyerek iskolába megy, az autonómia segít neki a tanulásban.

– Csak ne. Ne terhelje túl a baba. Adj neki elég időt a pihenésre. Gyermek fejlődését lesz sokkal sikeresebb, ha képes álmodni, álmodni, és átgondolni, mit tanult új dolgokat. Fejleszti a képzelet, és lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, hogy tanulni, felfedezni a világot – szórakoztató.

Categories: Uncategorized